Meg ja Helen kesälaitumille...

Fiilataan kesää ja fiilataan blogia. Nyt on lomakesän juhlaa. 



Seuraavaksi uimaan kråkön hiekkakuopalle. Näihin orastaviin lomatunnelmiin, 
 vielä 2 päivää loman alkuun.

Ihanaa lomaa Megsis! Tapaamme viimeistään Porvoo soi festareilla 14.8! Sitä odotellen.

Samoin Helen, oikein rentouttavaa aivot narikkaan lomaa, syyskuussa taas bloggaillaan yhdessä!

Meg:  Heräsi klo 03.30. Työasiat ja blogi pyörivät mielessä. Niinpä hän käytti nämä aamun pikkutunnit hyväkseen blogaten tarinaa. Nyt klo 05.59 kyllä nukuttaa, mutta ei ehdi koisii. Duuni alkaa klo 08.00.
Voip olla, että Megistä ei ole rannalle tänään, piknikille kyllä hän tulee. On havaittavissa vähän lomastressiä.... ja bloggausressiäkin.

Meg miettii kuumeisesti , miten pääsee blogilistoille!? Kysyy vinkkiä instassa Tiia Konttiseltakin, joka esittää kysymykset  miksi blogia tehdään? kuka on lukijakunta ja mitkä ovat tavoitteet? Mitkä on ne sanat, jotka haku löytää googlesta? Yms... Hänen blogistaan löytyvät hyvät ohjeet, joten eikun toimivaksi todettuja ikivihreitä kohden. 

Ollaan jälleen kerran tultu mukavuusalueen ulkopuolelle... Meg tahtoisi vaan kirjoittaa ja laittaa kuvia, sitä hän luulee osaavansa!? Tosin hänen aivonsa ja muistinsa alkaa olla ylikuormittuneet. Sen Helen kyllä on havainnut jo jonkin aikaa. Kyllä loma tulee tarpeeseen, myös aivoille. Ne on nyt lopultakin hyvä laittaa hetkeksi narikkaan elpymään. 


Tänään Meg jäi lomalle työntäyteisen päivän jälkeen. Hän käveli paikalliseen ruokakauppaan. Osti sieltä loman kunniaksi Taffelin suolapähkinät, cashewkarpalociabattaleipää, juustoa ja kissalle ruokaan. 


Kemikaliohyllyn kohdalla hän pysähtyi. Katse kiinittyi kauniisen helmi hiuskoruun, sen hän päätti loman kunniaksi ostaa. 



Kaupasta poistuessaan hän bongasi radiojuontajan Kimmo Vehviläisen. Meg huomasi hänet, Kimmo ei häntä. Oli vissiin kiireinen kun ei huomannut...

Siitä jatkaen hän kurvasi samalla käytävällä olevaan pitkäripaseen. (Alkoon). Sieltä hän tiesi mitä ostaa. Sateisen viikon kunniaksi naisten viikkoa viettäen hän otti litran tölkin Liisa nimistä Rose viiniä.

 

Sen hän oli ansainnut.
Vuosi uudessa työpaikassa ansaitsi kahden viikon kesäloman. Vielä parkkiksella Meg vastasi työpuhelimeen, sitten loma sai alkaa.
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Museokortti

Meg ja Jenifer Keisarillinen kalastusmaja Langinkoski

Unelmien tanssiaiset. Terveisin, Jukka Rintala