Meg ja Helen. Kokee, näkee ja hakee.

Kaksi toisilleen tuntematonta naista muuttaa tahoillaan uuten kotikaupunkiin. Emme ole vielä tavanneet. Tahoillamme tahdomme sopeutua uuteen paikkaan, olla positiivisia ja motivoitua aktiivisemmiksi entisestä. On positiivinen olo. Kaupunki on kaunis. Puolen vuoden jälkeen jokin kaihertaa. Uudet ystävyydet eivät aikuisiällä synnykään itsestään. Sen he tulivat myöhemmin huomaamaan.

Erään konsertti-illan jälkeen Helen rohkaistuu lähtemään yhdelle. Siellä on Meg, ja jutellaan niitä näitä. Synkkaa. Ollaan sinkkuja; miessuhteistakin puhutaan. Satunnaiset kuntokävelyt laajenee retkiksi uuteen ympäristöön. Kohta on jo niin monta retkisuunnitelmaa, että niitä on pakko kirjoittaa ylös. On niin hauskaakin, että mitäs jos voitas inspiroida muita samanhenkisiä hakemaan kokemuksia läheltä ja kaukaa. Perustetaan blogi!

Tämä ei ole reissublogi. Tässä heittäydytään, onnistutaan ja epäonnistutaan, ja opetellaan nauramaan itsellemme kun tehdään uusia asioita. Johtolankana on myös etsiä edullisia palveluja, huomioida ekologisuus sekä kunnioittaa luontoa. 

Me ollaan Merja ja Marja. Oikeat ikämme ovat 54 ja 48, siitä emme tingi. Mutta Meg ja Helen ovat meissä ne ennakkoluulottomat!



Kommentit

  1. Tervetuloa tänne KUOPIOON(virallisesti Siilinjärven puolelle..)kokemaan ja näkemään ! Useampi henkilö on tehnyt jo täällä empiiristä kenttätutkimusta.Maaperä on otollinen monenlaisille seikailuille, jopa sellaisille, joita ei ole etukäteen suunniteltu.Savonmualla tapahtuu, ja joskus sattuu, mutta elämisestähän vahvistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etukäteen suunnittelemattomat empiiriset kenttätutkimukset - ollaan siinä just parhaimmillaan :) Kiitos vinkistä. Laitettiin muuten Megin kanssa just Kuopio vkloppu kalenteriimme. Tullaan junalla, tullaan vahvistumaan!

      Poista
    2. Joo, täällä on Naisenergiaa, Minna Cantin hengessä: Kaikkea muuta kuin puolikuollutta elämää!! Pitää elää sitte niin, että vahvistutte, ettei tule(kkaan) huono olo ;).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Museokortti

Meg ja Jenifer Keisarillinen kalastusmaja Langinkoski

Unelmien tanssiaiset. Terveisin, Jukka Rintala