Meg kaunistautuu kesälomalla

Megi yritti hakea lomaimagoa kuumeisesti. Tukka hyvin, kaikki hyvin, näinhän sitä aina todettiin. Tukasta Meg ei niin varma ollut, mutta tuo pieni helminen hiuskoru oli hänestä nätti. Hän oli pitkään tälläistä etsiskellyt, löytämättä etsimäänsä. Tuona perjantai iltapäivänä, kun hän jäi kesälomalla, hän löysi etsimänsä. Asioilla on tapana järjestyä ja niinhän kävi tässäkin jutussa.

Hiukset olivat saaneet huivin ja pompuloiden alla kasvaa aivan rauhassa. Joitakin kuukausia sitten hän oli marketin hiusvärillä värjännyt pahimmat juuri kasvut piiloon. Onnistuihan se niinkin ja hetken aikaan se näyttikin siedettävältä. 

Loma siis alkoi, löytyi tuo hiuksiin laitettava helmikoru. Megillä oli lisäksi aika tulossa kampaajalle pitkästä aikaa. Oli mukavaa taas saada kutrit kesäkuntoon ja tavata tuttua kampaajaa. Vaihtaa kuulumiset js rentoutua muutama tunti siinä nauttien siitä, että joku laittaa hiuksia. Kulmatkin hän päätti värjyyttää ja muotoilluttaa. Sellaiset kunnon rusehtavat kulmat, sisänurkasta leveämmät ja ulkokulmaan kapenevat. 

Tuo loman alkajais maanantai oli oikein kunnon hemmottelupäivä. Illaksi hän oli varannut ajan ripsienpidennykseen. Sellaiset pitkät tuuheat räpsyttimet hän tahtoi. Tosin oli huomioitava silmälasien käyttö tässä kohtaa. Megillä oli ollut pidennykset vuosia takaperin vuoden ajan.  Hän tiesi, miten niiden kanssa elellään. Omaksi ilokseen ja muidenkin iloksi hän oli ne nyt taas päättänyt ottaa. Säihkettä ja ilmettä katseeseen, sitä hän tarvitsisi.



Kesäloman alkajaispäivä siis oli oman itsensä 
hemmottelupäivä. Megin hiukset olivat jatkuvien vaalennusten jälkeen aika kuivassa kunnossa latvoista. Tosin viime vuoden hän oli antanut oman värin kasvaa ja värjännyt vaan markettiväreillä. Hän oli päättänyt tällä kertaa värjyyttää hiukset punaisiksi, mutta kampaaja Hanna sai hänet ylipuhuttua kuparisemmasta vaihtoehdosta. Silloin ei tarvitsisi vaalennukseen mennä. Meg ymmärsi itsekkin, että näin oli parempi. Yksi kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Latvat olivat hauraat, mutta väristä tuli kaunis. Latvatkin leikattiin, joten lopputulos oli hyvä. 

Kulmatkin hän sai ehostettua siinä samalla. Kiitos Hannan bubusta. ( bubu Hanna ) 

Seuraavaksi hän lähti laitattamaan volyymiripsiä Nellalle. Kiitollisin mielin hän poistui myös Nellalta. 
( Tmi Nella Rauha )


Ilme kirkastui ja Meg oli lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Kyllä vaan kauneuteen kannattaa satsata, hän tuumi itseään peilistä ihaillen. 









 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Museokortti

Meg ja Jenifer Keisarillinen kalastusmaja Langinkoski

Unelmien tanssiaiset. Terveisin, Jukka Rintala