Unelmien tanssiaiset. Terveisin, Jukka Rintala



Marja ei ole mekkonainen, ei pukeutunut edes omiin vanhojen päivän tanssiaisiin. Helen pukeutuisi nätisti. Siksikö etukenossa kiirehdin nyt Unelmien tanssiaisiin?!

Kesälomamatkallain löysin muotisuunnittelija Jukka Rintalan näyttelyyn ihan vahingossa. Siitä oli maininta Haminan ruutikellarin galleriassa. Toki tuo valtava mainosjuliste on hyvin esillä aivan kaupungin keskustassa. En vain satunnaisesti ohi kulkiessani ollut orientoitunut taiteeseen, joten en "nähnyt" sitä. Helen näki.

Olen kuullut Jukka Rintalan nimen mainittavan linnanjuhlien kättelykierroksella. Puolet nimeä tekevistä naisista tuntuu tuovan sen aina mukanaan juhliin. Tämän pukunäyttelyn jälkeen palat loksahtivat kohdalleen. Aito ahaa! -elämys, ja toden totta, nyt ymmärrän miksi puvutkin ansaitsevat maininnan tuossa Suomen katsotuimmassa tv -lähetyksessä. Uskomatonta käsityötä ja yksityiskohtia. Ja jokainen puku on uniikki.

Shortseissa ja t-paidassa tunsin itseni sopimattomaksi tuossa pukujen juhlassa, Unelmien tanssiaisissa,  kristallikruunujen ja historiallisten hallitsijoiden katseiden alla. Mutta eihän ne minua katsoneet. Ja minä olinkin piiloutunut kännykkäkamerani taakse. Esittelen tässä muutaman tanssiaisissa paikallaolleen:
 



Huom. pukujen kokoelmasta! Ja yhtä pukua voi käyttää vain kerran. Kiva nyt kun ne pääsevät toistekin ulkoilemaan ainakin tällä tavoin.



          Linnanjuhlissa jälleen Leena Harkimo,             ja Aira Samulin

            Ketä katselee Aleksanteri I?

Näyttely on uskomattomasti ilmainen. Sen LISÄKSI jokainen kävijä valitsee itselleen arpalipukkeen, jolla voi voittaa J. Rintalan shopista (juhlasalin alakerrassa) jonkin Rintalan suunnitteleman tuotteen. Wau! En voittanut. Mutta silti wau!


Voi, MEG olisit niin tykännyt tästä!!!

Vielä ehtii! Unelmien tanssiaiset Haminan raatihuoneella 15.8 asti.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Museokortti

Meg ja Jenifer Keisarillinen kalastusmaja Langinkoski